Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a járvány miatt az őszi fogadóóra hagyományos lebonyolítása nem lehetséges.

Gyermekükről az osztályfőnökökkel és szaktanárokkal az alábbi módon tudnak beszélni:

  • A kollégák a Kréta naplóban rögzítik fogadóórájukat 2020. november 18. (szerda) 17.00-18.00 közötti időpontra, az egy órát kisebb egységekre (5 vagy 10 perc) felosztva.

Amennyiben minden időpont betelik a fogadóóra előtt, a kolléga újabb lehetőséget ad a jelentkezésre.

  • Néhány kolléga a fentitől eltérő időpontban tartja a fogadóóráját, erről az érintett gondviselők az adott kollégától külön tájékoztatást kapnak.
  • Önök szülőként a Kréta-rendszeren keresztül be tudnak jelentkezni a fogadóórára. A Kréta-felületre gondviselőként belépve a felső menüsorban az Információk menüre kattintva a bal oldalon megjelenő listában találják a Fogadóóra opciót.

 

A listából a pedagógus nevét tartalmazó sor végén található ’JELENTKEZÉS’ gombra kattintva tudnak a megadott fogadóórára jelentkezni. Amennyiben a pedagógus az adott napon több idősávot is megjelölt fogadóórára, ebben az esetben legördülő menüből választható ki a megfelelő idősáv.

 

A fogadóórára történő jelentkezést követően a sorvégi zöld színű JELENTKEZÉS-gomb átvált piros színű LEMONDÁS-gombra, amelyre kattintva lemondhatjuk a korábbi jelentkezésünket.

  • Az is fontos információ, hogy a Kréta-naplóba gondviselőként bejelentkezve a Profilbeállításokban a felhasználók saját maguk határozhatják meg, hogy milyen értesítések érkezzenek a fogadóórákkal kapcsolatban az elérhetőségüknél megadott e-mail címükre. Érdemes pipát elhelyezni a fogadóórákkal kapcsolatos valamennyi értesítési típus mellé.
  • A fogadóórák kiírása után, a tanárok tájékoztatják Önöket a Kréta rendszerben küldött üzenet formájában a fogadóóra lebonyolításának módjáról (telefonhívás, valamilyen chat-program segítségével stb.)

Amennyiben Önöknek a megadott időpont (2020. november 18. 17.00-18.00) nem megfelelő, lehetőségük van arra, hogy a kollégákat, előzetes egyeztetés alapján, egyéni fogadóórájuk keretében keressék meg telefonon. A tanárok egyéni fogadóóráiról (hetente 1 kijelölt óra) az iskolánk honlapján található táblázat alapján tájékozódhatnak.(Aktualitások menüpont alatt az Egyéni fogadóórák gomb megnyomásával.)

Esetleges kérdéseikkel keressék az osztályfőnököket, illetve az iskola vezetésének tagjait.

Várjuk bejelentkezéseiket a fogadóórákra, kérjük az eredményes megvalósítás érdekében megértő együttműködésüket!

Tisztelettel: Törkencziné Horváth Beáta